Här kan du läsa om våra ansiktsbehandlingar. Du är alltid välkommen att ringa/ maila.
Dock har jag inte mailen på LillaSpa utan den är min kvällsläsning. Vill du ha snabb kontakt så ring eller Smsa.

Vänligen Jane 070 777 57 56.

Kontakt
PURE CELL TREATMENT

Pure cell treatment

Omedelbar lyster

Ökad cellförnyelse

Egna hudceller blir mer motstånsdkraftiga

Ökad skydd mot fria radikaler

Kollagenproduken stimuleras

Ökad vitalitet och spänst.

Pröva vår helt unika Pure Cell Treatment med massor av antioxidanter från Rosenrot som har en omedelbar ,långsiktig positiv effekt på huden

Den här återuppbyggande, djupverkande ansiktsbehandling påskyndar hudens naturliga återhämtning och stimulerar cellförnyelsen med hjälp av de näringsrika livskraften i just Rosenrot.

Denna behandling passar alla. Den är speciellt bra när huden behöver lyster, vitalitet och behöver stärkas upp. En unik Anti-age behandling.

Behandlingen passar också för alla hudtyper av hudtillstånd eftersom cellerna verkar där de behövs och påskyndar reparationsprocessen.

Behandlingen är härlig och innehåller rengöring. peeling och lång skön massage som genast startart en riktigt bra cirkulation, ansiktsmask och avslutande produkter.

60 min, 1395:- 
CLASSIC

Classic                                   

Ansiktsbehandling Classics är en ansiktsbehandling som består av rengöring, peeling, varma handdukar, portömning ( om så önskas) , massage av armar ansikte och nacke och sen mask som just din hud är i behov av. Massagen är i 3 olika steg.Först börjar jag med en massage som sätter igång en fin cirkulation som lossar mycket slagg och vätska, sedan aktiverar vi energibanorna och massagen avslutas med en mjuk massage som hjälper till att dränera allt “skräp” till lymfan. Brynplock och handmassage ingår också. Jag anpassar allt efter din hud och jobbar med ansikte och dekolletage. Avslutar med ögonkräm,  serum, några droppar olja och lotion. Jag ger tips och råd. Mitt märke som jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke. Resultat är en renhetskänsla och lyster.

ca 90 min, 900kr
COMPACT

Compakt

Compakt är en ansiktsbehandling som det ingår rengöring, peeling, varma handdukar, portömning ( om så önskas) , massage av nacke armar och ansikte. En mask och då valt  efter hudens behov. Jag anpassar allt efter din hud och jobbar med ansikte och dekolletage. Avslutar med ögonkräm, serum, lotion med en droppe olja som passar just din hud. Jag ger tips och råd. skillnaden på Classic och compakt är att de är längre massage och brynplock i Classic.

Mitt märke som jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke. Behandlingen är djuprengörande och får din hud att blomma upp igen.

ca 60 min, 690kr
ANTIROUGE

Antirouge

 • Förebygger och motverkar ytliga blodkärl samt passar rosacea.
 • Förbereder huden inför laser- eller ljusbehandling.
 • Underhåller och förbättrar resultatet efter laser- och ljusbehandling.
 • Passar alla hudtyper även känslig.

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av huden. Därefter appliceras Serum Antirouge, som masseras in i huden följ av en olja. En vårdande och fuktgivande ansiktsmask appliceras ovanpå och får verka. Behandlingen avslutas med en passande olja/creme och Eye-Creme.
Huden får mycket fukt och motståndskraften ökar.
Extrakt från Hästkastanjen (som finns  i serumet) stärker små blodkärl och är därför perfekt för ytliga blodkärl och även rosacea. Mitt märke som jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke.

ca 45 min, 560 kr
AHA-BEHANDLING

AHA-behandling

 • Huden får bättre lyster genom peelingeffekten.
 • Motverkar oren hud och har sammandragande effekt på stora porer.
 • Åldersfläckar, rynkor och ärr minskar.
 • Behandling för alla hudtyper.

Beskrivning: Aha-behandlingen passar en fet oren hy och när huden är i behov av en uppfräschning, för att få bort grå trist hud och ytliga rynkor.Motverkar finnar, oren hud,pormaskar och stora porer.  Stärker collagenafibrer, vilket kan minska ytliga rynkor och ärr. Behandlingen inleds med rengöring och därefter applicers mjölksyra från sockerbetor som skall verka en stund. En ansiktsmassage följs sen av en lugnande Aloe Vera mask. Resultatet ger en klarare hud och en känsla att du har väckt upp din hud.Mitt märke som jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke.

ca 45 min, 560 kr
C-VITAMINKUR

C-Vitaminkur

 • Återbygger solskadad hud.
 • Förebyggande produkt som motverkar hudens åldrande.
 • Energikick för trött hud.
 • Förbättrar hudens lyster och spänst.
 • Inflammationshämmande, passar vid mild acne.

Behandlingen inleds med rengöring och peeling av huden, där gamla hudceller avlägsnas. Därefter appliceras ett speciellt serum med stabilt c-vitamin, som masseras /slussas in i huden. Därefter läggs en passande ansiktsolja på för att fortsätta massagen. En vårdande och fuktgivande ansiktsmask appliceras ovanpå och får verka. Behandlingen avslutas med en passande ansikts- och ögonkräm. Stabilt C-vitamin (ett stabiliserat koncentrat från apelsiner) har en blekande effekt på bruna fläckar. Den återuppbygger solskadad hud och är en energikick för en trött hud och passar alla hudtyper, även känslig men inte citrusallergiker. Det märke jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke.

ca 45 min, 560 kr
LILLA SPA´S LYXBEHANDLING

Lilla Spas Lyxbehandling

 • Huden får bättre lyster- motverkar pormaskar.
 • Rynkförebyggande med massage.
 • Avstressande.

Behandlingen börjar med en ordentlig rengöring, en liten massage runt ögon och mun med en god olja, därefter följer rengöring i ansiktet och dekolletaget.  Sedan  använder jag en peeling med AHA-syra från sockerbetor som ger väldigt mycket fukt och rengör på djupet, som efterföljs av varma handdukar. I behandlingen ingår även 3 olika ansiktsmaskar som ger fukt, ökar cirkulationen och rotar runt på djupet.

Portömning gör jag om det behövs och om kunden vill.                                            

Massage i 3 olika steg:

Först börjar jag med en massage som sätter igång en fin cirkulation som lossar mycket slagg och vätska, sedan aktiveras energibanorna för att få ett fint flöde  och sista steget är en mjuk massage som hjälper till att dränera allt “skräp” till lymfan. Brynplock och handmassage ingår också. Jag anpassar allt efter din hud och jobbar med ansikte och dekolletage. Avslutar med ögonkräm  serum en droppe olja och lotion. Jag ger tips och råd. Mitt märke som jag jobbar med är svenskt och heter Maria Åkerberg och är helt ett ekologiskt märke. Behandlingen ger mycket fukt och får din hud att blommor upp.

ca 1 tim 45 min, 1100 kr

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *